Dagklad, de Haarlemse jaren

Boekpresentatie 'Dagklad, de Haarlemse jaren' van Marius Jaspers

Zondagmiddag 26 september presenteert Marius Jaspers een compilatie van zijn blogs die hij schreef voor Raarlems Dagklad. De vuistdikke bundeling Dagklad, de Haarlemse jaren wordt in drie keer gepresenteerd tijdens een rondwandeling door het  Kleverpark die om 12:00 uur, 13:30 uur en 15:00 uur begint. Aanmelden verplicht.

Marius Jaspers begon www.dagklad.nl op 24 april 2005. Zestien jaar later schrijft hij nog steeds drie à vier blogs per week - van satirisch tot weemoedig, van kolderiek tot persoonlijk. De beste van de meer dan drieduizend stukjes zijn nu verzameld in een dikke bavocentristische bundel; over Haarlemse politiek, stadsomzwervingen, Muggenmeesters, Grote Broer het HD, taalmodes, wel en wee in het Kleverpark en ontmoetingen met bijzondere stadgenoten. Dagklad, de Haarlemse jaren is daarmee tijdsdocument en stadsportret ineen.

Dagklad, de Haarlemse jaren wordt gepresenteerd op 26 september tijdens drie rondwandelingen door Kleverpark met Marius Jaspers. Aanmelden voor een rondwandeling kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De wandeling duurt een halfuur. Begin- en eindpunt is de Kennemer Boekhandel, alwaar natuurlijk ook geproost gaat worden op deze nieuweling.

Datum: zondag 26 september
Aanvang: 12:00 uur / 13:30 uur / 15:00 uur
Locatie: Kleverparkweg 3, Haarlem
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag aangeven voor welke tijd